Autocoureur Tim Coronel bezoekt RZ Bandenservice in Sittard

5 jaar geleden heeft de jonge ondernemer Roy Zelissen zijn bandenservicebedrijf RZBandenservice gestart en sinds 2 jaar heeft deze banden-expert een nieuwe en grotere locatie betrokken. Het bedrijf krijgt steeds meer naamsbekendheid in de regio door haar eerlijke manier van werken en servicegerichtheid. Bekend autocoureur en Dakarspecialist Tim Coronel vertegenwoordigt Novex, het bandenhuismerk van RZBandenservice, reeds geruime tijd en dit was voor hem een goede reden om een bezoekje te brengen aan de firma Te Sittard.

“Wij hechten veel waarde aan onze klanten en willen hen ook goed en gedegen informeren over welk (type) banden men zou moeten laten monteren”, zegt Roy Zelissen, tijdens zijn gesprek met Tim Coronel. “Zomer-, winter- en 4 seizoenenbanden, er is tegenwoordig veel keuze, en wij helpen de consument graag bij het nemen van de juiste beslissing. Daarmee willen we niet alleen een goede band met onze klanten opbouwen maar we hebben er ook voor gekozen dat de banden die we verkopen gewoon van goede kwaliteit zijn”.

Wij onderscheiden ons tevens door het totaalpakket dat wij aanbieden aan onze klanten; de verkoop van personenwagen-, bestelwagen- en caravanbanden, de montage, het uitlijnen en het balanceren daarvan met zeer moderne apparatuur, maar ook de opslag van zomer- en winterbandensets in combinatie met eerlijke en concurrerende prijzen. Tevens bieden wij APK service aan onze klanten”.

Over de servicegerichtheid van Roy en zijn team is Tim erg enthousiast. “Men gaat hier voor kwaliteit en tevreden klanten en men is hier prima op elkaar ingespeeld. Er wordt naar de klant geluisterd en men krijgt advies over welke banden men zou moeten monteren. Dat wekt vertrouwen! Uit de racerij weet ik natuurlijk hoe specialistisch deze kennis is en hoe belangrijk het is om in teamverband te werken en met de juiste banden de weg op te gaan”, aldus Tim.

Hoewel de winter nog ver weg lijkt, is RZBandenservice nu al bezig met het bepalen van de winterbandenvoorraad.

Wij hebben een leverancier met 1,5 miljoen banden op voorraad en met zeer korte levertijden. Wij zullen dan ook niet snel nee hoeven zeggen tegen onze klanten. Bovendien heeft ons bandenhuismerk Novex meer dan 90 maten winter- en all seasonbanden in het assortiment voor personenwagens en voor bestelwagens. Wij zien de winter met vertrouwen tegemoet!

Tim zegt over dit bezoek; “het was voor mij een grote eer om bij RZBandenservice langs te gaan en ontzettend leuk om weer kennis te maken met één van de dealers uit het Novex-netwerk. Ik ben met Novex in zee gegaan omdat ik mij goed kan vinden in het ruime assortiment banden voor personenwagens, bestelwagens en caravan/trailers en de goede prijs/kwaliteitverhouding van het merk. Nu ik ook met de verkoopkanalen kennis maak, kan ik het merk nog beter vertegenwoordigen”. Jongens, bedankt voor de vlaai, het was een top-bezoek!

RZ Bandenservice zit aan de Industriestraat 12, 6135 KH in Sittard. Telefoonnummer: 06 54 68 77 33. De koffie staat klaar!